6971800141 Λάρισα, Λάρισα aretikalantzi@gmail.com
hero image

Η Areti Kalantzi σπούδασε επαγγελματικό μακιγιάζ στην ακαδημία La Notre De Beaute Make Up Academy και εξειδικεύτηκε στο νυφικό μακιγιάζ Wedding Director. Ενημερώθηκε για τις νέες τάσεις των χρωμάτων με το color Art και συνεχίζει να ενημερώνετε και να ακολουθεί τους γρήγορους ρυθμούς στη βιομηχανία της ομορφιάς και είναι έτοιμη για κάθε νέα επαγγελματική συνεργασία.

Στόχος της είναι: Η μοναδικότητα - Η διαφορετικότητα - Ο επαγγελματισμός
Κάποια από τα στοιχεία που διακρίνουν την Αρετή Καλαντζή.

Μια μακιγιέρ που ξεχωρίζει από το πάθος της στο μακιγιάζ. Ασχολήθηκε με το επαγγελματικό μακιγιάζ που μετέτρεψε απλές γυναίκες σε είδωλα. Μεταμόρφωσε με το ταλέντο της γυναίκες που βάφτηκαν πολλες φορές
επαγγελματικά, σύγκριναν και κατάλαβαν την διαφορά και το ταλέντο αυτού του κοριτσιού!

Η ανησυχία της και η κριτική της για τις υποψήφιες νύφες την ανάγκασε να ακολουθήσει μια νέα ειδικότητα στο μακιγιάζ το επαγγελματικό νυφικό μακιγιάζ. Έτσι, εξειδικεύτηκε στο Wedding Make Up κάνοντας ένα μεγάλο βήμα και ταράζοντας τα νερά στα επαγγελματικά της σχέδια.

Ποιος είπε ότι το νυφικό μακιγιάζ είναι ίδιο με όλα τα άλλα;
Υφάσματα, υλικά, concept, συνδέονται μεταξύ τους και παντρεύονται με την σωστή τεχνική του μακιγιάζ και την σωστή επιλογή των χρωμάτων.

Color Art η συνέχιση των σπουδών της σε Make up Designer και Wedding Director δίνουν την δυνατότητα στην ίδια μέσα από τις γνώσεις της να μεταμορφώσει κάθε γυναίκα από θηλυκό σε μια γυναίκα νύφη πρωταγωνίστρια της δικής της μέρας. Μέσα από τις σπουδές της εξελίσσεται κάθε μέρα. Ένα δοκιμαστικό θα σας πείσει για τις γνώσεις της και θα γίνει το εισιτήριο συνεργασίας για την μοναδική μέρα της ζωής σας την δική σας μέρα!!!