6971800141 Λάρισα, Λάρισα aretikalantzi@gmail.com


το make up αυτό προτείνετε σε νύφες με μοντέρνο καλλιτεχνικό στυλ που αγαπούν τις νέες τεχνικές και υφές για το νυφικό τους μακιγιάζ. Ιδανικό με γοργονέ νυφικά και μοντέρνες γραμμές!

 


Επιλέξτε τόνους στο μακιγιάζ που να αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά σας και μην κρύβεστε πίσω από έντονες φωτοσκιάσεις.

 


Νυφικά με δαντέλα, διαφάνειες, κρύσταλλα ισορροπείστε με μακιγιάζ που δίνουν πολυτέλεια σε υλικά και υφάσματα.


Για  τις νύφες που παντρεύονται με πολιτικό γάμο προτείνουμε φυσικούς τόνους στα χρώματα της πέρλας.

 


Μακιγιάζ λαμπερό με minimal κομψότητα προτείνετε σε νύφες που αγαπούν το πιο natural make up και τις πιο απλές γραμμές στα νυφικά φορέματα. Ιδανικό σε δεξίωση ή γάμο παραλίας καθώς και σε γάμο-βάπτιση.


Η ένταση παίζει τον πρώτο ρόλο σε νύφες που βάφονται στην καθημερινότητα τους και θέλουν να διατηρήσουν το δικό τους στυλ την δική τους μέρα.

 
 


Το μακιγιάζ αυτό είναι ένα καλοκαιρινό μακιγιάζ και ταιριάζει σε όλα τα μοντέρνα νυφικά με δαντέλα - διαφάνεια. Προτείνετε με λευκά νυφικά, σε λευκούς στολισμούς με ορχιδέες, σε μπλε στολισμούς σε νησιά και σε παραθαλάσσια μέρη.

Καθώς επίσης ταιριάζει απόλυτα για μακιγιάζ για κουμπάρα με ιβουάρ φόρεμα, σε έναν αρραβώνα με ότι είναι μακρύ, κοντό, με παγιέτα, ταφτά ύφασμα. Επίσης ταιριάζει σε πολιτικό γάμο με ροζ χρυσό φόρεμα, απαλό της πούδρας όπως επίσης και με κίτρινο φόρεμα!