6971800141 Λάρισα, Λάρισα aretikalantzi@gmail.com

Μερικές συμβουλές για την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας

Μερικές συμβουλές για την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας

Την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας σίγουρα θέλετε να λάμπετε και να είστε αψεγάδιαστη σε όλους τους τομείς, για να υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας και να έχετε άνεση μπροστά από τον φωτογραφικό φακό. Μερικές συμβουλές για να το πετύχετε:

Νυφικό μακιγιάζ:
Ένα νυφικό μακιγιάζ πρέπει να είναι διαφορετικό από ένα βραδινό ή από ένα μακιγιάζ καλεσμένης γι'αυτό θα πρέπει να επιλέξετε και τον ιδανικό επαγγελματία για να το πετύχετε.Θα πρέπει να γνωρίζετε πως το νυφικό μακιγιάζ  είναι ένα μακιγιάζ με πολλες απαιτήσεις. Πρέπει να έχει σταθερότητα, διάρκεια, φυσικότητα, διαφορετικότητα, λάμψη, φρεσκάδα, ξεκούραση και κυρίως νυφικό αποτέλεσμα.

Έτσι λοιπόν το νυφικό μακιγιάζ είναι μία τέχνη του make up που πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένους makeup Artists που αγαπούν τις νυφούλες  και έχουν εξειδικευτεί στο wedding make up, αφουγκράζονται τις ανάγκες και τα συναισθήματα της κάθε μελλοντικής νυφούλας και χτίζουν μία σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ τους. Μια τέτοια επαγγελματίας είμαι και εγώ!!!!

"Αγαπώ τις νυφούλες μου.....δένομαι συναισθηματικά μαζί τους αντιλαμβανόμενη την ψυχολογία που έχουν εκείνη την ημέρα δίνοντας τους όλη μου την θετική ενέργεια και τις γνώσεις μου για το καλύτερο αποτέλεσμα. Η καθεμιά τους είναι μοναδική και ξεχωριστή για μένα και όλες μου οι συνεργασίες μέχρι σήμερα έχουν διεξαχθεί άψογα...Αυτό που στο τέλος εισπράττω όταν σας καμαρώνω δεν περιγράφεται με λόγια..."

Πίσω