6971800141 Λάρισα, Λάρισα aretikalantzi@gmail.com
hero image


Αποκτήστε τέλειο στυλ ανάλογα με την περίσταση!
Έχετε κάποιο ραντεβού ή κάποια σημαντική στιγμή στην ζωή σας και επιθυμείτε μία άψογη εμφάνιση; Θέλετε να ανανεώσετε την εικόνα του προσώπου σας, αλλά να είστε σίγουρη για το αποτέλεσμα;

Τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με την Αρετή Kαλαντζή και να αφεθείτε στα χέρια της. Η εμπειρία και η φαντασία της θα σας προσφέρουν μια προσεγμένη και υψηλής ποιότητας περιποίηση. Διότι το πρόσωπο κάθε γυναίκας είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία του σώματος.

Χρησιμοποιώντας προϊόντα υψηλής ποιότητας, από τις γνωστότερες εταιρείες καλλυντικών, μπορεί να σας προσφέρει το μακιγιάζ που θα κολακεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση. Ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδας σας, εφαρμόζει τα καλύτερα προϊόντα και τις τελευταίες τάσεις μακιγιάζ, χαρίζοντας λάμψη, θηλυκότητα και τέλεια όψη.
 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ

Το μακιγιάζ είναι τέχνη, φαντασία και δημιουργία. Έχοντας ένα όμορφα μακιγιαρισμένο πρόσωπο αυτόματα ανεβαίνει και η αυτοπεποίθησή σας.
 
  Μακιγιάζ Ημέρας
  Βραδινό Μακιγιάζ
  Νυφικό Μακιγιάζ
  Επαγγελματικό Μακιγιάζ
  Αντρικό Μακιγιάζ

 

 

 
 
...ΑΚΟΜΑ


Η Αρετή Kαλαντζή εμπλουτίζει τις υπηρεσίες που προσφέρει για να έχετε μία ολοκληρωμένη εμφάνιση που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη. Γιατί κάθε γυναίκα θέλει να νιώθει μοναδική. 
  Απολέπιση με κόκκους
  Ενυδάτωση
  Αφαίρεση λιπαρότητας
  Ξεκούραση της επιδερμίδας
  Λείανση της επιδερμίδας με κρυοθεραπεία
  Πλαστελίνη για βαθιά ενυδάτωση & σύσφιξη των πόρων
  Μάσκα καλουπιού για βαθύ καθαρισμό & μείωση των εκφραστικών ρυτίδων
  Υπέρηχος προσώπου
  Περιποίηση ματιών
  Βλεφαρίδες
  Φρύδια καθαρισμός και νέο σχήμα
  Αποτρίχωση με κερί
  Μακιγιάζ σώματος